Gyors, összekutyulós keksz, amit tejérzékenyek is fogyaszthatnak, és még finom is.
Hozzávalók:
- 2 csésze félbarna liszt
- 1/2 teáskanál sütőpor
- pici só
- 1/2 csésze barna cukor
- 1 csomag vaníliás cukor / 1 rúd vanília kikapart magjai
- 1/3 csésze szőlőmagolaj
- 1 tojás
Elkészítés:
- A hozzávalókat simára gyúrjuk, kb fél cm-esre kinyújtjuk.
- Tetszőleges formával kiszaggatjuk, majd tepsibe rakosgatjuk őket, és 180 fokra előmelegített sütőben világosra sütjük.
A bejegyzés trackback címe:
https://zabkarika.blog.hu/api/trackback/id/tr2112415833
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.