Azt hiszem, kávés változat még nem volt, úgyhogy itt az ideje.
Hozzávalók:
- 10 evőkanál darált zabpehely
- 2 evőkanál agave szirup
- 1-1,5 evőkanál instant kávé 2 evőkanál meleg vízben feloldva
- kb. 1 dl kókusztejszín
- kókuszreszelék a forgatáshoz
Elkészítés:
- A zabpelyhet, az agave szirupot, és a feloldott kávét annyi tejszínnel elkeverjük, hogy formázható masszát kapjunk (ez nem egészen 1 dl). Néhány percet állni hagyjuk, majd golyókat formázunk, és kókuszreszelékbe forgatjuk őket.
A bejegyzés trackback címe:
https://zabkarika.blog.hu/api/trackback/id/tr9113117698
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.